Be-vet

Novedades

Toda la información y últimas novedades de la División Veterinaria de Bioibérica

24 de Noviembre 2014

Convocatòria de premsa: Bioibérica rebrà el premi Empresa i Esport a la Innovació


En la seva segona edició, els Premis Empresa i Esport a la Innovació, la Internacionalització i el Partenariat es lliuren a tres projectes d’empreses del sector de l’esport.

El clúster català de la indústria de l’esport, INDESCAT, lliurarà per segon any consecutiu els Premis Empresa i Esport amb l’objectiu de reconèixer els tres projectes del sector esportiu més destacats en els àmbits de la innovació, la internacionalització i el partenariat.

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el dimecres 26 de novembre, a les 18:00h., al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, i comptarà amb la presència del president d’INDESCAT, Joan Porcar; del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig; del secretari general de l’Esport, Ivan Tibau; el director de Relacions Institucionals de l’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Amador; i del president de la UFEC, Gerard Esteva. També assistirà a l’acte el director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras.

L’acte s’iniciarà amb la conferència “La por a la transició de l’empresa cap al món digital”, a càrrec d’Inma Peñaranda, sòcia fundador i líder coach de Musarión. Tot seguit, cap a les 18:45h. es procedirà al lliurament de premis a les empreses guanyadores d’aquesta segona  edició.

El premi Empresa i Esport a la Innovació ha estat atorgat a Bioiberica, empresa biotecnològica, creada el 1975, especialitzada en la investigació, fabricació i comercializació de biomol·ècules per a la indústria farmacèutica, veterinària i agrícola. Bioiberica ha estat guardonada pel desenvolupament del nou ingredient Mobilee i la seva posada a la venda amb Sportlife i Central Lechera Asturiana. S'ha valorat especialment la creació d'una nova categoria de producte: un làctic enfocat a preservar la salut de les articulacions de l’esportista i, per tant, a més d'una innovació de producte, el jurat ha considerat que també hi ha innovació de mercat, i un important acord per a executar-ho conjuntament amb grans marques.

Pel que fa al premi Empresa i Esport a la Internacionalització, el projecte guanyador ha estat per al Johan Cruyff Institute.

Finalment, el premi Empresa i Esport al Partenariat s’ha atorgat al projecte “Salut”,  liderat per Fluidra, empresa multinacional amb seu a Catalunya dedicada al desenvolupament d’aplicacions per a l’ús sostenible de l’aigua, conjuntament amb la Universitat Autònoma de Barcelona, l'Hospital Clínic de Barcelona i el Club Natació Atlètic Barceloneta.

Comitè Avaluador (Jurat)

El comitè avaluador dels Premis Empresa i Esport va estar format per dos representants d'INDESCAT, un representant de la Secretaria General de l'Esport, un representant del Departament d'Empresa i Ocupació – ACCIÓ, i dos representants del món universitari vinculat a l'esport, la Fundació Blanquerna (Universitat Ramon Llull), i la Barcelona School of Management (Universitat Pompeu Fabra)

INDESCAT i el sector de l’esport a Catalunya

INDESCAT és el clúster català de la indústria de l'esport i té la missió d'aglutinar les empreses i centres de recerca vinculats al món de l'esport. L'objectiu fonamental de l’associació és desenvolupar accions que millorin la competitivitat de les empreses, tot afavorint el desenvolupament de productes i serveis innovadors. Les actuacions d'INDESCAT es dirigeixen als 3 segments de la indústria de l'esport: instal·lacions, esdeveniments i béns esportius.

A Catalunya existeixen més de 500 empreses vinculades al món de l'esport, que representen una facturació de més de 4.000 milions d'euros i més de 20.000 llocs de treball.

ACTE: Lliurament dels II Premis Empresa i Esport.

DATA i HORA: Dimecres, 26 de novembre de2014, a les 18:00h. (Acte de lliurament a les 18:45h.)

LLOC: Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, Av. de l’Estadi, 60. Barcelona